Jste zde

Přidat komentář

Vkládám bábovku i do studené trouby, na vyklopení to nemá vliv. Dokonce to je v receptu na čokoládovou i tak napsáno. Pokud je bábovka nahoře už upečená a uprostřed syrová, stačí přiklopit alobalem. Ono to trvá než každý vystihne u své trouby tu správnou teplotu a zda péct na horkovzduch nebo ne.
Pokud nejde vyklopit po částečném schladnutí, trochu jí mechanicky pomůžu a zabalím do mokré studené utěrky, to také pomůže.
Nejlépe se mi peče v bábovce Nordic ware, ještě lépe než v keramické. Je rychleji hotová, peče se rovnoměrně a jde velmi snadno vyklopit. Forma je drahá, ale při správném zacházení se může dědit z generace na generaci tak jako za časů našich prababiček.

CAPTCHA
Kontrolní otázka. Při kontrole textu nezáleží na velikosti písmen